Johanna Kagerup

Verktyg för hållbarhet

Mitt mål är att göra komplexa områden som psykosocial hälsa och arbetsmiljö begripliga och hanterbara. Dagens samhälle och arbetsliv ställer höga krav och du förväntas att vara ständigt uppkopplad, alltid nåbar Jag ger mina kunder konkreta och användbara verktyg som ger varaktig förändring och hållbarhet. Mina föreläsningar, utbildningar, handledningar eller coachningsuppdrag engagerar, inspirerar och stärker. Jag arbetar med organisationer, grupper och individer. Mina tjänster kan vara förebyggande eller vidmakthållande, eller vara lösningen vid akuta lägen.

”Johanna har förmågan att göra komplicerade saker enkla och roliga!”  

Min drivkraft

Jag drivs av att se människor och organisationer utvecklas och ta vara på sina styrkor och resurser. Jag vill bidra till att öka välmående, trivsel och arbetsglädje på arbetsplatser, minska antalet sjukskrivningar och kränkningar. Jag inspirerar och motiverar människor att ta ansvar för sitt och arbetsplatsens mående och göra de förändringar som krävs för att och hålla och må bra.  Alla kan och vågar så mycket mera än de tror, varför vänta?

”En engagerad och välmående kollega smittar…”  

Min kompetens

Jag är utbildad inom arbetsmiljöpedagogik, psykosocial hälsa, stresshantering och det personliga ledarskapet. Är professionell pedagog ut i fingerspetsarna och har arbetat med utbildning, grupprocesser och svåra samtal i över 20 år inom både den offentliga sektorn och i det privata näringslivet.

  • Utbildningar inom arbetsmiljöpedagogik, organisationsutveckling, konflikthantering
  • Certifierad (ICF) COACH inom stresshantering och personlig utveckling
  • Diplomerad HÄLSOCOACH
  • Certifierad MINDFULNESS-INSTRUKTÖR
  • Legitimerad grundskollärare och vuxenlärare

Jag är van att möta alla slags grupper och människor och har förmåga att snabbt skapa ett tryggt gruppklimat och få alla engagerade. Jag har livserfarenheter som stärkt och utvecklat mig som människa och som drivit mig till att våga förändra mitt liv och forma det mer och mer till hur jag vill ha det.  

Några citat ur utvärderingar  

”Vilken utstrålning och energi! Johanna fångar oss och håller intresset uppe från början till slut. Hon är extremt närvarande” 

”Det märks att Johanna är pedagog! Tydligt och enkelt att förstå genom roliga exempel.”

“Johanna är mycket spännande att lyssna på – hon bjuder på en intressant kombination av fakta, forskning och egna livserfarenheter vilket gör det väldigt trovärdigt.”