Föreläsning

Jag är ofta anlitad som föreläsare inom stresshantering eller för att ge arbetsplatser en energiinjektion! Jag föreläser om hur man kan möta de krav som finns i dagens samhälle och arbetsliv kopplat till alla stressfaktorer vi utsätts för. I dag när vi är ständigt uppkopplade alltid nåbara är det viktigare än någonsin att ha lugn och styrka för att hålla. Att själv må bra, att orka påverka sin omgivning positivt. Mina föreläsningar ger både inspiration, kunskaper och konkreta tips som gör skillnad.

Konkreta verktyg för att möta Arbetsmiljöverkets nya riktlinjer (AFS 2015:4) kring att arbeta förebyggande kring stress och ohälsa på arbetsplatser och i företag. 

 

Så arbetar jag

En föreläsning kan vara mellan 45 minuter och 3 timmar. Jag anpassar längd och innehåll efter åhörarnas eller kundens behov och önskemål.

Jag föreläser bland annat under följande rubriker:

  • Stress är inte farligt om du och kollegorna har rätt verktyg
  • Öka lugn, fokus och välmående
  • En energiinjektion med motivation och drivkraft
  • Mindfulness – ökad skärpa, lugn och effektivitet
  • Du är värd att må bra!
  • Tro mer på dig själv och öka din motivation
  • Rätt fokus leder till fler affärer
  • Lugn och effektiv i aktivitetsbaserat kontor

Jag föreläser på konferenser, personaldagar, utvecklingsdagar, arbetsplatsträffar, kundevent, inspirationsdagar, föreningsträffar, kick-off, jul- och sommaravslutningar mm.

En föreläsning på arbetsplatsen stärker personalgruppen, gör arbetsmiljön till en gemensam fråga och håller lärdomarna levande.

 

Mina kunder

Bland mina kunder finns Atlas Copco, Transportstyrelsen, Apotekgruppen, Örebro kommun, Göteborgs stad, Headlight, Bergslagens sparbank, m fl.

 

Citat från kunder:

”Johanna blandade humor, energi, övningar och tankar kring stresshantering på ett fenomenalt sätt! Med enkla medel fick hon alla att reflektera över sitt eget livspussel och samtidigt bidra med användbara verktyg i vardagen. ”

Per-Olof Rosén, Affärsområdeschef IT-Specialister och Managment
Headlight

”Johanna är verkligen inspirerande och talade till oss på ett språk som vi förstod. Seminariet gav oss bra och enkla vardagsknep som vi tog till oss och använder. Tack för en mycket givande förmiddag!”

Marie Brodin, Vice President Marketing and CommunicationSandvik
Mining, Netherlands

 

 

För att se fler referenser, klicka dig vidare till kunder.

”Tack Johanna för en mycket bra framförd föreläsning! Du hade verkligen förmågan att fånga publiken på 240 personer, det var närvaro och engagemang. Jag har fått så mycket positiv respons på den här förmiddagen från rektorer och lärare, så du ska verkligen känna dig nöjd.”

Susanne Sandberg, Chef för elevhälsan Barn- och utbildningsförvaltningen, Kumla kommun

”Johanna är verkligen inspirerande och talade till oss på ett språk som vi förstod. Seminariet gav oss bra och enkla vardagsknep som vi tog till oss och använder. Tack för en mycket givande förmiddag!”

Marie Brodin, Vice President Marketing and Communication
Sandvik Mining, Netherlands

Johanna Kagerup
Telefon: 070-545 39 80
Mail: info@johannakagerup.se

Copyright @ Johanna Kagerup

Besöksadress:
Olaigatan 17a
702 10 Örebro